JuhaGrning Katajainen kansa.

Putin on todellinen pelimies

 

 

Heinäkuun puolivälissä Trump ja Putin tapasivat Helsingissä. Tapaamisen jälkeen Trump ilmoitti, että aikoo kutsua Putinin yhdysvaltoihin:
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/trump-aikoo-kutsua-putinin-vierailulle-yhdysvaltoihin/RVKatMeH


"Valkoinen talo kertoi torstaina, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpon pyytänyt hallintoaan kutsumaan Venäjän presidentin Vladimir Putininvirallisesti vierailemaan Washingtonissa myöhemmin tänä vuonna. Asiasta kertoo muun muassa Guardian." Uutisoi kauppalehti 20.7.

 

Yhdysvalloissa kuitenkin vastustettiin presidenttien tapaamista suureen ääneen.  Jossain vaiheessa jo todettiin, että se ei tapahtuisi ainakaan tänä vuonna.

 

Putin on nyt osoittanut olevansa pelimies. Hän on kertonut Etelä-Afrikassa pidetyssä BRICS maiden kokouksessa kutsuneensa Trumpin Moskovaan. Putin siis on osoittanut, että hänellä todellakin on halua jatkaa liennytyksen linjaa presidenttien kahdenkeskisillä tapaamisilla. Trump on ilmoittanut odottavansa virallista kutsua.

 

Putin osasi todellakin iskeä oikeaan paikkaan kutsumalla Trumpin Moskovaan tilanteessa jossa hän on epätoivottu vieras Washingtoniin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Kukaan täysjärkinen ei usko Putinin ja Venäjän kohdalla koskaan mihinkään liennytykseen.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Venäjän kohdalla ehkä vielä joskus voisi uskoakin, mikäli johto vaihtuu paljon parempaan. Siinä voi mennä vain jokseenkin pitkäänkin ennen kuin parempi johto on Venäjällä vallassa.

Toimituksen poiminnat