JuhaGrning Katajainen kansa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Suunniteltu vanheminen

Vaatehävikin vähentäminen on loistava tapa torjua ilmastomuutosta

Iäkkäät ihmiset ovat tottuneet tulemaan vähällä. He eivät ole jatkuvasti ostamassa uutta, vaan ovat valmiita parsimaan vaikka sukat Tellervo Koiviston malliin. Nuuka elämäntapa säästää rahaa ja on samalla ekologinen. Meillä nuoremmilla ikäluokilla on tapana ostaa aina vain uusia vaatteita vanhojen hieman repsottaessa. Käsi sydämelle - kuka alle kuusikymppinen on parsinut sukkansa? T-paidat lentävät roskikseen pienenkin reiän ilmetessä, ja pian ketjukaupoista ostetaan parilla eurolla uusi hikipajasta tehty tuote. En ole itsekään syytön moiseen. 

Vaatehävikin vähentäminen on loistava tapa torjua ilmastomuutosta

Iäkkäät ihmiset ovat tottuneet tulemaan vähällä. He eivät ole jatkuvasti ostamassa uutta, vaan ovat valmiita parsimaan vaikka sukat Tellervo Koiviston malliin. Nuuka elämäntapa säästää rahaa ja on samalla ekologinen. 
Meillä nuoremmilla ikäluokilla on tapana ostaa aina vain uusia vaatteita vanhojen hieman repsottaessa. Käsi sydämelle - kuka alle kuusikymppinen on parsinut sukkansa? T-paidat lentävät roskikseen pienenkin reiän ilmetessä, ja pian ketjukaupoista ostetaan parilla eurolla uusi hikipajasta tehty tuote. En ole itsekään syytön moiseen. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä